Zegelring & Familie

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Familie". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring familie foto 1
Familie - Het leuke van een zegelring is dat je de ring en zegelsteen kunt kiezen die JIJ mooi vindt. Het familiewapen is hetgeen je met elkaar verbindt. Deze ringen zijn voor 2 zusjes. Ze maakten elk hun eigen keuze, met deze ringen als resultaat. Veel draagplezier!
Zegelring familie foto 2
Cachetringen - Deze witgouden cachetring is een reproductie van een ring die al heel lang in de familie werd gedragen, maar dusdanig was versleten dat dragen echter niet meer verantwoord was. Wij hopen dat deze ring minstens net zo lang meegaat!
Zegelring familie foto 3
Familie - Deze zegelringen zijn gemaakt voor 2 broers. We hopen dat ze de ringen met veel plezier zullen dragen!
Zegelring familie foto 4
Familie - 2 damesringen voor 2 zusjes. Klaar om gedragen te worden!
Zegelring familie foto 5
Familie - Twee van deze ringen zijn verzorgd voor een familie uit Hongarije. Hun reactie op de ringen was mooi: "the artworks will help us to remind who we are and where we are coming from for many years" Mooi als je hieraan kunt bijdragen!
Zegelring familie foto 6
Familie - Een zegelring voor een heer van een mooi Fries geslacht. Het wapen hebben we ook voor de familie mogen uittekenen.
En er is meer...
Zegelring familie foto 6
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.