Zegelring Familie | Familiewapen | Ring Met Steen

Familie

Over deze afbeelding: Het leuke van een zegelring is dat je de ring en zegelsteen kunt kiezen die JIJ mooi vindt. Het familiewapen is hetgeen je met elkaar verbindt. Deze ringen zijn voor 2 zusjes. Ze maakten elk hun eigen keuze, met deze ringen als resultaat. Veel draagplezier!

Zegelring familie foto
Zegelring Familie | Familiewapen | Ring Met Steen

Ring met steen

Deze foto's zijn afkomstig van de Facebook pagina van de Zegelring. Kijk op Facebook voor meer afbeeldingen van zegelringen. De hierboven afgebeelde afbeelding maakt deel uit van de categorie "ring met steen". Hierbij wordt vermeld: het leuke van een zegelring is dat je de ring en zegelsteen kunt kiezen die JIJ mooi vindt. Het familiewapen is hetgeen je met elkaar verbindt. Deze ringen zijn voor 2 zusjes. Ze maakten elk hun eigen keuze, met deze ringen als resultaat. Veel draagplezier!
Op zoek naar een zegelring?

Download de Catalogus...
 
Bent u op zoek naar een zegelring voor u zelf of cadeau? Download dan nu de gratis Zegelringen catalogus.

Alle zegelringen zijn handgemaakt en traditioneel gegraveerd.


 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.