Zegelring Pinkring | Monogram | Persoonlijke Ring | Familiewapen

Pinkring

Veel van de zegelringen die we verzorgen worden gegraveerd met een familiewapen. Maar ook een monogram behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende lettertypen en stijlen mogelijk. Zelfs een eigen ontwerp kan worden gegraveerd, zoals in deze pinkring. Veel plezier met het dragen ervan!

Zegelring pinkring foto
Zegelring Pinkring | Monogram | Persoonlijke Ring | Familiewapen

Familiewapen

Deze afbeeldingen zijn afkomstig van de Facebook pagina van de Zegelring. Kijk op de Facebook pagina voor meer foto's van zegelringen. Bovenstaande foto maakt deel uit van de categorie "pinkring". Hierbij wordt vermeld: veel van de zegelringen die we verzorgen worden gegraveerd met een familiewapen. Maar ook een monogram behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende lettertypen en stijlen mogelijk. Zelfs een eigen ontwerp kan worden gegraveerd, zoals in deze pinkring. Veel plezier met het dragen ervan!

Kijk verder op onze website voor meer inspiratie voor een eigen zegelring.
Op zoek naar een zegelring?

Download de Catalogus...
 
Bent u op zoek naar een zegelring voor u zelf of cadeau? Download dan nu de gratis Zegelringen catalogus.

Alle zegelringen zijn handgemaakt en traditioneel gegraveerd.


 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.