Zegelring & Heliotroop

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Heliotroop". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring heliotroop foto 1
Heliotroop - Als je goed kijkt, zie je hele kleine rode puntjes in deze zegelsteen zitten. De heliotroop wordt ook wel de bloedsteen genoemd. In deze ring gecombineerd met witgoud: http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3027
Zegelring heliotroop foto 2
Stomphoek zegelringen - De stomphoek is een wat meer vierkante vorm, die vooral door heren wordt gedragen. Dit is een klassieke herenring met een heliotroop, voorzien van een volledige gravure van een familiewapen.
Zegelring heliotroop foto 3
Heliotroop - In de donkergroene heliotroop komen van nature rode puntjes voor, veroorzaakt door ijzeroxide. Hierdoor is geen steen gelijk. Deze witgouden pinkring is voorzien van een steen met veel rood.
Zegelring heliotroop foto 4
Heliotroop - De keuze voor een zegelsteen is natuurlijk een belangrijke. Dit is de donkergroene heliotroop, die vanwege de rode elementen ook wel bloedsteen wordt genoemd. De rode elementen worden veroorzaakt door ijzeroxide. Een historische steen, die al van oudsher voor zegelringen werd gebruikt. Hij is overigens ook verkrijgbaar zonder de rode elementen. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-herenzegelring-4030
En er is meer...
Zegelring heliotroop foto 4
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.