Zegelring & Monogram

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Monogram". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring monogram foto 1
Manchetknopen - Ook in manchetknopen kunnen we zegelstenen verwerken, die weer gegraveerd kunnen worden met familiewapen, monogram of een andere gravure naar wens. Verkrijgbaar in goud en zilver, met een steen naar keuze en natuurlijk ook in het ovaal verkrijgbaar.
Zegelring monogram foto 2
Pinkring - Veel van de zegelringen die we verzorgen worden gegraveerd met een familiewapen. Maar ook een monogram behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende lettertypen en stijlen mogelijk. Zelfs een eigen ontwerp kan worden gegraveerd, zoals in deze pinkring. Veel plezier met het dragen ervan!
Zegelring monogram foto 3
Hangers - Naast zegelringen verzorgen we bij De Zegelring ook hangers. Dit is een rosegouden hanger voorzien van een monogram, gegraveerd in een lichtblauwe lagenagaat. De hangers kunnen in goud of zilver worden verzorgd en met een steen en gravure naar keuze.
Zegelring monogram foto 4
Pinkring - Een zilveren pinkringetje, voorzien van een monogramgravure: http://www.zegelring.info/zilveren-zegelringen/zilveren-dameszegelring-8010
Zegelring monogram foto 5
Monogram - Deze zilveren ring is voorzien van een monogram en in relief gegraveerd. De ruimte om het monogram heen is vervolgens geoxydeerd, waardoor je een mooi contrast krijgt. Dit kun je niet alleen met monogrammen doen, maar ook met wapens of andere gravures. Als basis is deze ring gebruikt: http://www.zegelring.info/zilveren-zegelringen/zilveren-herenzegelring-8060
Zegelring monogram foto 6
Vrijmetselaar - Hebt u al een ring, maar moet die nog worden voorzien van een mooie gravure? De Zegelring verzorgt ook gravures, zowel van familiewapens, monogrammen als andere symbolen. Deze ring is voorzien van het vrijmetselaarsteken. Hebt u een ring die u graag wilt laten graveren? We bespreken graag de mogelijkheden met u.
Zegelring monogram foto 7
Monogram - Een massief gouden ring, voorzien van een monogram, in een lettertype naar keuze. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-herenzegelring-9060
Zegelring monogram foto 8
Monogram - Een klassieke monogram in een geelgouden ovalen herenring met rode carneool.
En er is meer...
Zegelring monogram foto 8
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.