Zegelring Ring Laten Graveren | Ring Met Steen

Ring laten graveren

U kunt kiezen voor een zegelring mét en zonder zegelsteen. Als u kiest voor een zegelsteen, is de keuze voor het type steen een bepalende factor. Lagenstenen worden het meest gebruikt voor zegelringen. De onderlaag heeft een met de bovenlaag contrasterende kleur, waardoor een gravure extra goed zichtbaar is.

Zegelring ring laten graveren foto
Zegelring Ring Laten Graveren | Ring Met Steen

Ring met steen

Deze afbeeldingen komen van de Facebook pagina van de Zegelring. Kijk op de Facebook pagina van de zegelring voor meer afbeeldingen van zegelringen. De hierboven afgebeelde foto is onderdeel van de categorie "ring laten graveren". Er staat bij: u kunt kiezen voor een zegelring mét en zonder zegelsteen. Als u kiest voor een zegelsteen, is de keuze voor het type steen een bepalende factor. Lagenstenen worden het meest gebruikt voor zegelringen. De onderlaag heeft een met de bovenlaag contrasterende kleur, waardoor een gravure extra goed zichtbaar is.
Start uw eigen traditie.
Op zoek naar een zegelring?

Download de Catalogus...
 
Bent u op zoek naar een zegelring voor u zelf of cadeau? Download dan nu de gratis Zegelringen catalogus.

Alle zegelringen zijn handgemaakt en traditioneel gegraveerd.


 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.