Zegelring & Blauwlagensteen

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Blauwlagensteen". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring blauwlagensteen foto 1
Blauwlagensteen - Een hele donkere blauwlagensteen, maar wel een prachtige intense kleur blauw.
Zegelring blauwlagensteen foto 2
Blauwlagensteen - Blauwlagenstenen zijn er in veel verschillende kleuren. Hier staan drie voorbeelden naast elkaar. Hoe lichter de bovenlaag, hoe zichtbaar het wapen wordt door de zwarte onderlaag.
Zegelring blauwlagensteen foto 3
Blauwlagensteen - Hoewel geelgoud het meest gebruikt wordt voor het vervaardigen van zegelringen, komt ook witgoud steeds vaker voor. Hier een mooi voorbeeld van een witgouden ring met een lichte blauwlagensteen. Voorzien van een wapen met wapendragers. De ring wordt inmiddels gedragen door degene die hem met zorg heeft uitgekozen!
Zegelring blauwlagensteen foto 4
Blauwlagensteen - Hierbij nog een voorbeeld van ringen die verzorgd zijn met een eigen familiesymbool. Eensgezind kozen de dames in het gezin voor een witgouden ring met een lichte blauwlagensteen.
Zegelring blauwlagensteen foto 5
Blauwlagensteen - Een prachtig wapen gegraveerd op een blauwlagensteen: een bijenkorf met zoemende bijen eromheen. De ring is voorzien van een halfronde scheen en naast de kast is een bontje geplaatst.
Zegelring blauwlagensteen foto 6
Blauwlagensteen - De bekendste (half)edelsteen voor zegelringen is de blauwlagensteen, een agaat variant. Hierbij is de bovenkant blauw van kleur en de onderkant zwart. Wanneer in de blauwe laag wordt gegraveerd, wordt de zwarte onderlaag zichtbaar.
Zegelring blauwlagensteen foto 7
Ring voor zoon - Twee herenringen met een donkere blauwlagensteen, bestemd voor vader en zoon. Veel draagplezier ervan gewenst!
Zegelring blauwlagensteen foto 8
Blauwlagensteen - Een ongehuwde dame draagt het familiewapen veelal in ruitvorm. In deze gouden ring met een klassieke blauwlagensteen zijn ook de wrong en helmteken gegraveerd.
Zegelring blauwlagensteen foto 9
Blauwlagensteen - Deze gouden herenring is gemaakt met een klassieke blauwlagensteen en voorzien van een gravure van het wapenschild en de wapenspreuk van de familie. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3040
En er is meer...
Zegelring blauwlagensteen foto 9
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.