Zegelring & Dameszegelringen

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Dameszegelringen". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring dameszegelringen foto 1
Traditie - Voor ongehuwde dames is het traditie om het familiewapen in ruitvorm te dragen. Daar zijn verschillende variaties in mogelijk. Dit is een variant waarbij wel het volle wapen wordt gegraveerd en het schild in ruitvorm is weergegeven. Zo wordt de zegelsteen mooi gevuld.
Zegelring dameszegelringen foto 2
Dameszegelringen - Weer een nieuw model! Een ring met aangezette scheen. Zowel als dames- en herenring te verzorgen. Mooi?
Zegelring dameszegelringen foto 3
Dameszegelringen - Dit is weer eens wat anders: een trapscheen. Deze ring kunnen we zowel voor dames als voor heren verzorgen! Deze foto is van de herenring.
Zegelring dameszegelringen foto 4
Familie - 2 damesringen voor 2 zusjes. Klaar om gedragen te worden!
Zegelring dameszegelringen foto 5
Witgouden zegelringen - Witgoud met een lichtblauwe lagensteen. Het blijft een mooie combinatie. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-dameszegelring-3015
Zegelring dameszegelringen foto 6
Blauwlagensteen - Hierbij nog een voorbeeld van ringen die verzorgd zijn met een eigen familiesymbool. Eensgezind kozen de dames in het gezin voor een witgouden ring met een lichte blauwlagensteen.
Zegelring dameszegelringen foto 7
Pinkring - Een witgouden pinkring met een steen van 10x8mm. En dan met gevierendeeld dameswapen. Petje af voor de graveurs!
Zegelring dameszegelringen foto 8
Dameszegelringen - Een van de meest gekozen stenen, zowel door dames als door heren, is de donkerblauwe lagenagaat. Een steen waarbij de onderzijde zwart is en de bovenzijde donkerblauw.
Zegelring dameszegelringen foto 9
Groenlagensteen - Deze witgouden damesring is voorzien van een groenlagensteen en een damesgravure in de vorm van een ruit. Een frisse combinatie.
Zegelring dameszegelringen foto 10
Dameszegelringen - Een foto die past bij deze donkere dagen. Een mooie gouden dameszegelring (ook wel chevalier), klaar om gedragen te worden.
Zegelring dameszegelringen foto 11
Pinkring - Zegelringen worden zowel om de ringvinger als om de pink gedragen, meestal om de linkerhand. Deze damesring is voorzien van een gravure in ovaalvorm en inmiddels al bij de drager ervan afgeleverd. Veel plezier ervan!
Zegelring dameszegelringen foto 12
Witgouden zegelringen - Deze ring heeft al even klaargelegen voor de dame die hem kreeg voor het afstuderen, maar nu mag ze hem dragen!! Op de foto kun je goed zien dat de donkergroene steen wat rode puntjes bevat. Een prachtige steen, hier in combinatie met witgoud.
Zegelring dameszegelringen foto 13
Dameszegelringen - Deze ring wordt inmiddels gedragen door de dame die de ring zorgvuldig had uitgekozen. Een prachtige combinatie. Veel plezier ervan!
Zegelring dameszegelringen foto 14
Pinkring - Een zilveren pinkringetje, voorzien van een monogramgravure: http://www.zegelring.info/zilveren-zegelringen/zilveren-dameszegelring-8010
Zegelring dameszegelringen foto 15
Blauwlagensteen - Een ongehuwde dame draagt het familiewapen veelal in ruitvorm. In deze gouden ring met een klassieke blauwlagensteen zijn ook de wrong en helmteken gegraveerd.
Zegelring dameszegelringen foto 16
Dameszegelringen - In Frankrijk noemt men een zegelring met een familiewapen een 'chevalière', naar het Franse woord voor ridder: chevalier. In Frankrijk draagt men de zegelring vaak zonder steen, waarbij het familiewapen in het goud wordt aangebracht. Maar ook bij De Zegelring kunnen we een chevalier voor u verzorgen. Deze ring is met een damesgravure in ruitvorm. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-9020
Zegelring dameszegelringen foto 17
Dameszegelringen - Deze damesring is inmiddels onderweg naar degene die hem hopelijk heel lang met veel plezier zal dragen. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-dameszegelring-3025
Zegelring dameszegelringen foto 18
Dameszegelringen - Wilt u ook weten hoe een dame haar zegelring draagt? http://www.zegelring.info/zegelringen-vrouwen
En er is meer...
Zegelring dameszegelringen foto 18
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.