Zegelring & Ovale zegelringen

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Ovale zegelringen". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring ovale zegelringen foto 1
Cachetringen - De zegelringen die we verzorgen kun je ook echt gebruiken om te zegelen. Dat geldt niet alleen voor de ringen met een zegelsteen, maar ook onze cachetringen. Hieronder een prachtig ovaal exemplaar, die aan de bovenzijde glad is afgewerkt.
Zegelring ovale zegelringen foto 2
Stomphoek zegelringen - Een voorbeeld van de mooie klassieke ovale herenzegelring met een vol wapen gegraveerd. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: een ovaal of een stomphoek?
Zegelring ovale zegelringen foto 3
Ovale zegelringen - Deze ring is niet uit onze eigen collectie, maar we mochten hem wel voorzien van een gravure. Er is voor gekozen het volle wapen te graveren, maar dan met een ovaal schild.
Zegelring ovale zegelringen foto 4
Roodlagensteen - De roodlagensteen is een bijzondere steen, waar een wapen mooi op uitkomt. Hier is het volle wapen gegraveerd, maar dan voorzien van een ovaal schild.
Zegelring ovale zegelringen foto 5
Manchetknopen - Ook in manchetknopen kunnen we zegelstenen verwerken, die weer gegraveerd kunnen worden met familiewapen, monogram of een andere gravure naar wens. Verkrijgbaar in goud en zilver, met een steen naar keuze en natuurlijk ook in het ovaal verkrijgbaar.
Zegelring ovale zegelringen foto 6
Ovale zegelringen - De steen die in deze ovale herenring is gezet, is de klassiek blauwe steen. Een lagensteen die het wapen mooi laat uitkomen zonder heel fel te zijn. Met het goud een goede combinatie!
Zegelring ovale zegelringen foto 7
Pinkring - Zegelringen worden zowel om de ringvinger als om de pink gedragen, meestal om de linkerhand. Deze damesring is voorzien van een gravure in ovaalvorm en inmiddels al bij de drager ervan afgeleverd. Veel plezier ervan!
Zegelring ovale zegelringen foto 8
Ovale zegelringen - Een ring die nog niet op onze website staat, maar wel erg mooi is. Ovaal met een halfronde scheen en versierd met een zogeheten bontje naast de gravureplaat.
Zegelring ovale zegelringen foto 9
Ovale zegelringen - 3 mooie ovale gouden zegelringen met gravures, klaar om naar vader en zonen gestuurd te worden.
Zegelring ovale zegelringen foto 10
Ovale zegelringen - Een nieuw model zegelring in onze collectie, met een mooie slanke taillering en ovale steen (uiteraard naar keuze). http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3027
Zegelring ovale zegelringen foto 11
Monogram - Een klassieke monogram in een geelgouden ovalen herenring met rode carneool.
En er is meer...
Zegelring ovale zegelringen foto 11
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.