Zegelring & Witgouden zegelringen

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Witgouden zegelringen". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring witgouden zegelringen foto 1
Heliotroop - Als je goed kijkt, zie je hele kleine rode puntjes in deze zegelsteen zitten. De heliotroop wordt ook wel de bloedsteen genoemd. In deze ring gecombineerd met witgoud: http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3027
Zegelring witgouden zegelringen foto 2
Cachetringen - Deze witgouden cachetring is een reproductie van een ring die al heel lang in de familie werd gedragen, maar dusdanig was versleten dat dragen echter niet meer verantwoord was. Wij hopen dat deze ring minstens net zo lang meegaat!
Zegelring witgouden zegelringen foto 3
Sieraden - Deze foto toont de verschillende kleuren edelmetaal. Van links naar rechts: zilver, witgoud (ongerodineerd), 14kt geelgoud, 18kt geelgoud
Zegelring witgouden zegelringen foto 4
Witgouden zegelringen - Witgoud met een lichtblauwe lagensteen. Het blijft een mooie combinatie. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-dameszegelring-3015
Zegelring witgouden zegelringen foto 5
Blauwlagensteen - Hoewel geelgoud het meest gebruikt wordt voor het vervaardigen van zegelringen, komt ook witgoud steeds vaker voor. Hier een mooi voorbeeld van een witgouden ring met een lichte blauwlagensteen. Voorzien van een wapen met wapendragers. De ring wordt inmiddels gedragen door degene die hem met zorg heeft uitgekozen!
Zegelring witgouden zegelringen foto 6
Blauwlagensteen - Hierbij nog een voorbeeld van ringen die verzorgd zijn met een eigen familiesymbool. Eensgezind kozen de dames in het gezin voor een witgouden ring met een lichte blauwlagensteen.
Zegelring witgouden zegelringen foto 7
Pinkring - Een witgouden pinkring met een steen van 10x8mm. En dan met gevierendeeld dameswapen. Petje af voor de graveurs!
Zegelring witgouden zegelringen foto 8
Groenlagensteen - Deze witgouden damesring is voorzien van een groenlagensteen en een damesgravure in de vorm van een ruit. Een frisse combinatie.
Zegelring witgouden zegelringen foto 9
Roodlagensteen - Een roodlagensteen gecombineerd met witgoud. De gravure is getooid met de kroon voor een jonkvrouwe.
Zegelring witgouden zegelringen foto 10
Rose gouden zegelringen - Naast geelgoud en witgoud, kunnen zegelringen op verzoek ook in rose goud worden verzorgd. Een mooie warme kleur goud.
Zegelring witgouden zegelringen foto 11
Witgouden zegelringen - Deze ring heeft al even klaargelegen voor de dame die hem kreeg voor het afstuderen, maar nu mag ze hem dragen!! Op de foto kun je goed zien dat de donkergroene steen wat rode puntjes bevat. Een prachtige steen, hier in combinatie met witgoud.
Zegelring witgouden zegelringen foto 12
Zilveren zegelringen - Zilver is een zachter materiaal dan goud en daarom zijn zilveren ringen kwetsbaarder dan ringen in 14 karaats goud. Maar dat het een mooi resultaat geeft, moet gezegd worden! Een alternatief voor zilver is natuurlijk witgoud.
Zegelring witgouden zegelringen foto 13
Witgouden zegelringen - Een zegelring is bedoeld om tenminste een levenlang mee te gaan. Traditioneel worden de zegelringen daarom vervaardigd van 14 karaats geelgoud en witgoud.
Zegelring witgouden zegelringen foto 14
Heliotroop - In de donkergroene heliotroop komen van nature rode puntjes voor, veroorzaakt door ijzeroxide. Hierdoor is geen steen gelijk. Deze witgouden pinkring is voorzien van een steen met veel rood.
Zegelring witgouden zegelringen foto 15
Zilveren zegelringen - Een mooie illustratie van het kleurverschil tussen zilver en witgoud.
En er is meer...
Zegelring witgouden zegelringen foto 15
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.