Zegelring & Groenlagensteen

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Groenlagensteen". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring groenlagensteen foto 1
Groenlagensteen - Speciaal voor de liefhebbers van de groenlagensteen deze foto! http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3020
Zegelring groenlagensteen foto 2
Groenlagensteen - Deze witgouden damesring is voorzien van een groenlagensteen en een damesgravure in de vorm van een ruit. Een frisse combinatie.
Zegelring groenlagensteen foto 3
Groenlagensteen - Het blijft een bijzondere steen, de groenlagenagaat. De steen heeft een witte, wat doorschijnende bovenlaag en een groene onderlaag. Door het aanbrengen van de gravure in de steen wordt het familiewapen in mooi contrast zichtbaar.
Zegelring groenlagensteen foto 4
Groenlagensteen - Een moderne variant zegelring: http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3020 voorzien van een groenlagensteen.
Zegelring groenlagensteen foto 5
Groenlagensteen - Een gouden herenzegelring (14x12mm) met een groenlagensteen, klaar om naar de drager te gaan. http://www.zegelring.info/gouden-zegelringen/gouden-zegelring-3030
En er is meer...
Zegelring groenlagensteen foto 5
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.