Zegelring & Pinkring

Hieronder enkele foto's uit de zegelringen categorie "Pinkring". Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

Zegelring pinkring foto 1
Pinkring - Een witgouden pinkring met een steen van 10x8mm. En dan met gevierendeeld dameswapen. Petje af voor de graveurs!
Zegelring pinkring foto 2
Pinkring - Veel van de zegelringen die we verzorgen worden gegraveerd met een familiewapen. Maar ook een monogram behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende lettertypen en stijlen mogelijk. Zelfs een eigen ontwerp kan worden gegraveerd, zoals in deze pinkring. Veel plezier met het dragen ervan!
Zegelring pinkring foto 3
Pinkring - Zegelringen worden zowel om de ringvinger als om de pink gedragen, meestal om de linkerhand. Deze damesring is voorzien van een gravure in ovaalvorm en inmiddels al bij de drager ervan afgeleverd. Veel plezier ervan!
Zegelring pinkring foto 4
Pinkring - Een zilveren pinkringetje, voorzien van een monogramgravure: http://www.zegelring.info/zilveren-zegelringen/zilveren-dameszegelring-8010
Zegelring pinkring foto 5
Heliotroop - In de donkergroene heliotroop komen van nature rode puntjes voor, veroorzaakt door ijzeroxide. Hierdoor is geen steen gelijk. Deze witgouden pinkring is voorzien van een steen met veel rood.
En er is meer...
Zegelring pinkring foto 5
Zelf op zoek naar een zegelring? Download dan de gratis catalogus Zegelringen. Nu downloaden »
 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.