Zegelring Traditie | Dameszegelringen | Familiewapen | Ring Met Steen

Traditie

Over deze foto: Voor ongehuwde dames is het traditie om het familiewapen in ruitvorm te dragen. Daar zijn verschillende variaties in mogelijk. Dit is een variant waarbij wel het volle wapen wordt gegraveerd en het schild in ruitvorm is weergegeven. Zo wordt de zegelsteen mooi gevuld.

Zegelring traditie foto
Zegelring Traditie | Dameszegelringen | Familiewapen | Ring Met Steen

Ring met steen

Deze foto's zijn afkomstig van de Facebook pagina van de Zegelring. Kijk op de Facebook pagina voor meer afbeeldingen van zegelringen. De hierboven afgebeelde afbeelding maakt onderdeel uit van de categorie "dameszegelringen". Er staat over geschreven: voor ongehuwde dames is het traditie om het familiewapen in ruitvorm te dragen. Daar zijn verschillende variaties in mogelijk. Dit is een variant waarbij wel het volle wapen wordt gegraveerd en het schild in ruitvorm is weergegeven. Zo wordt de zegelsteen mooi gevuld.

Begin een eigen traditie. Kijk verder op onze site voor meer inspiratie voor een eigen zegelring.
Op zoek naar een zegelring?

Download de Catalogus...
 
Bent u op zoek naar een zegelring voor u zelf of cadeau? Download dan nu de gratis Zegelringen catalogus.

Alle zegelringen zijn handgemaakt en traditioneel gegraveerd.


 

Over deze website

Als u een zegelring wilt laten maken, kunt u op deze website inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden. Een zegelring met familiewapen of monogram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar u kunt ook een ring laten graveren met een eigen ontwerp.